خرفه Portulaca oleracea
خاصیت درمانی :
کمک به درمان زخم معده، کمک به درمان کبد چرب
خانواده:
خرفه (Portulacaceae)
اندام دارویی:
میوه گیاه
مزاج :
سرد و تر
ترکیبات شیمیایی:
آب (حدود۹۵/)، مواد لعابی ، پکتین و مواد چرب.
خواص درمانی دیگر:
درمان حالت ترش کردن (رفلاکس)، نرم کننده سینه، رفع حالت گرمازدگی و تشنگی (همراه با کاهو و یا گل گاوزبان)، رفع التهاب های دستگاه گوارش، کمک به رفع ناراحتی های مجاری ادرار (سوزش و تکرر ادرار)، رفع التهاب مجاری ادراری، کاهش دهنده تب، افزایش دهنده ادرار، تصفیه کننده خون.
مقدار مصرف و روش تهیه:
سه نوبت در روز. در هر نوبت یک نوبت یک قاشق مرباخوری از دانه های خرفه را به مدت ۲۰ دقیقه در یک قوری چینی دم کرده، بعد از غذا میل کنید
عوارض جانبی:
عارضه خاصی ندارد.
مصرف در بارداری و شیردهی:
مورد خاصی ذکر نشده است.
موارد منع مصرف: مورد خاصی ذکر نشده است.
نظر بدهید