خواص نارگیل

خواص نارگیل

کلیات گیاه شناسي نارگیل در حدود سه هزار سال پیش در جنوب آسیا کشت مي شده است . در حال حاضر درخت نارگیل در تمام مناطق استوائي وجود دارد . مردم اقیانس آرام نارگیل را بعنوان يك غذاي اصلي مصرف مي کنند و از تمام قسمت های این درخت استفاده ميبرند. ضرب المثلی در این مناطق وجود دارد که می گوید هر کس که درخت نارگیل مي كارد برای خودش و برای بچه هایش ،لباس ، ظرف ، نوشابه ، غذا و خانه درست مي کند .بقیه در ادامه مطالب می باشد ...

خواص هلو

خواص هلو

كليات گياه شناسي درخت هلو از قدیم الایام در چین وجود داشته و از آنجا به نقاط دیگر جهان راه یافته است . در قرون وسطي از آن بصورت يك داروي گياهي استفاده مي شده است . برگ درخت هلو را برای بیماری صرع و سنگینی گوش ، پوست درخت هلو را براي رفع بوی بد دهان و مغز هسته آنرا برای رفع سردرد و اختلالات دس

خواص هویج

خواص هویج

كليات گياه شناسي هویج گیاهی است دو ساله دارای ریشه راست و ساقه بي کرك که نوع پرورش یافته آن در اکثر نقاط زمین کشت مي شود . قسمت مورد استفاده گیاه هویج ، ریشه ، میوه و تخم آن است ترکیبات شیمیایي: هویج داراي 87 % آب 5/ 1 مواد ازته ، 02 / 0 % چربي ، 8% مواد گلوسیدي ، حدود 5 /1 % سلولز و مقدري ماده رنگي کاروتن می باشد بقیه در ادامه مطالب می باشد....

خواص زغال اخته

خواص زغال اخته

زغال‌اخته یا زغال (نام علمی: Cornus mas) درختچه بلند یا درخت کوچک برگریز (خزان‌کننده) از خانوادهٔ گیاهان گلدار دولپه‌ای و تیرهٔ زغال‌اخته‌ایان است که درخت آن در ایران به بلندی ۸ متر و قطر ۱۵ تا ۱۹ سانتی‌متر می‌رسد. این گیاه بومی غرب آسیا تا جنوب اروپا (ایران، آذربایجان، ارمنستان، آسیای جنوب غربی و اروپای جنوبی) است. میوهٔ آن نیز زغال‌اخته یا زغال نامیده می‌شود. در ادامه همراه ما باشید