خواص تخم مرغ

خواص تخم مرغ

تخم‌مرغ منبع خوبی از پروتئین، ویتامین و املاح ضروری برای بدن انسان است؛ تخم‌مرغ، همه اسیدهای آمینه مورد نیاز بدن را داراست و حدود 5.12 درصد جِرم تخم‌مرغ را پروتئین تشکیل می‌دهد. یک عدد تخم‌مرغ، ۳ درصد نیاز روزانه انرژی یک مرد بالغ و ۴ درصد نیاز روزانه انرژی یک زن بالغ را تأمین می‌کند تخم مرغ، بیشتر ویتامین‌های موردنیاز بدن به جز ویتامین C را دارد. ما را در ادامه مطلب همراهی نمایید

خواص ماهی سالمون

خواص ماهی سالمون

ماهی آزاد یا ماهی سالمون (به انگلیسی: Salmon) یا ماهی آزاد دریای شمال یا به تلفظ فرانسوی سومُن Soumon، در ردهٔ آزادماهیان قرار دارد. آزادماهی‌ها به طور معمول در آب‌های شیرین به دنیا می‌آیند، سپس به اقیانوس‌ها رفته و برای تخم‌گذاری دوباره به آب‌های شیرین بازمی‌گردند. تحقیقات نشان داده‌است که آنها برای تخم‌گذاری به نقطه‌ای که در آن متولد شده‌اند بازمی‌گردند. با ما در ادامه همراه باشید

خواص سینه بوقلمون

خواص سینه بوقلمون

بسیاری از مردم از گوشت بدون چربی به عنوان یک منبع بزرگ انرژی بهره می برند و اگر شما نیز می خواهید با مصرف گوشت سالم و بدون چربی وزن خود را کم کنید و پروتئین را به اندازه کافی دریافت نمایید توصیه می شود که از گوشت بوقلمون و بخصوص سینه آن استفاده نمایید ، گوشت سینه بوقلمون نسبت به سایر قسمت های بدن بجز قسمت پا دارای چربی کمتر و کالری پایین تری می باشد و مصرف آن می تواند به چربی سوزی و کاهش وزن کمک کند . با ما در ادامه همراه باشید

خواص ماست

خواص ماست

ماست یکی از انواع لبنیات است که از تخمیر شیر توسط نوعی باکتری به نام لاکتوباسیلوس حاصل می‌شود. از هر نوع شیری برای تهیه ماست می‌توان استفاده نمود؛ اما ماست‌های امروزی را اغلب از شیر گاو تهیه می‌کنند. اگرچه در تاریخ فرهنگ هند و ایران باستان به ماست در پانصد سال قبل از میلاد مسیح اشاره شده است و در سنت ایران مردم بر این باور بوده‌اند که ابراهیم پیامبر به علت مصرف منظم و روزانه ماست صاحب عمری طولانی همراه با سلامتی بوده است. اما اولین ماست‌ها احتمالاً به طور تصادفی تهیه شدند؛ یعنی زمانی که شیر را برای حمل و نقل داخل کیف‌هایی که از پوست بز درست شده بود می‌ریختند، باکتری موجود در پوست بز، شیر را تخمیر نموده و ماست به دست می‌آمد. با ما در ادامه مطلب همراه باشید

خواص سرکه سیب

خواص سرکه سیب

سرکه سیب سیب در صورت تخمیر تبدیل به سرکه می‌شود و چون قبلاً کاملاً برای اینکار له شده است خواص غذائی خود را به هیچ وجه از دست نمی‌دهد و فقط قند آن تبدیل به اسید یعنی سرکه می‌شود که در این سرکه مواد معدنی مثل پتاسیم، کلر، سدیم، منیزیم، آهک، گوگرد، آهن، فلوئور، سیلیسیوم و غیره وجود دارد. در ادامه مطلب همراه ما باشید