سرکه سیب
سیب در صورت تخمیر تبدیل به سرکه میشود و چون قبلاً کاملاً برای اینکار له شده است خواص غذائی خود را به هیچ وجه از دست نمیدهد و فقط قند آن تبدیل به اسید یعنی سرکه میشود که در این سرکه مواد معدنی مثل پتاسیم، کلر، سدیم، منیزیم، آهک، گوگرد، آهن، فلوئور، سیلیسیوم و غیره وجود دارد.
خاصیتهای سرکه سیب
کمبود یا عدم وجود پتاسیم در انسان و حیوان و نبات رشد را متوقف میسازد. اهمیت پتاسیم برای نسوج نرم همانطوریکه اهمیت کلسیم برای استخوانها لازم است اثبات شده است. پتاسیم از تصلب شرایین که خطرات زیادی برای انسان دارد تا اندازه ای جلوگیری میکند. به علاوه با خوردن سرکه سیب آدم میتواند به نحو بهتری با میکروبهای مختلف مبارزه کند و به آنها مبارزه کند.
بخور سرکه به گونه ای که اگر بر آجر داغ یا سنگ داغ بریزد و بر بینی کشند، بسیار مفید است. یا میتوان سنگ داغی را بداخل ظرف سرکه فرو برد و بخار آن را تنفس نمود.
برای درمان دیفتری و آنژین غرغره سرکه نافع است.
برای درمان گلودرد و ورم گلو، یک وزن سرکه، دو برابر آب و قدری شکر را در ظرفی از سنگ یا بلور یا چینی و مشابه اینها که در دار باشند ریخته و در آن را میبندید و روزنههای آن را با خمیر آرد ماش محکم کنید، پس از اینکه آن را به جوش آوردید، سوراخ ریزی از کنار درب ظرف باز کنید و بخار آن را به حلق و گلو دهید. هر سه ساعت یکبار این کار باید انجام گردد.
برای درمان حلقه کبودی دور چشم و خون مردگی زیر پوست، ضماد ترکیبی از سرکه و عسل بسیار مفید است.
چکاندن سرکه در گوش چرک، عفونت، درد گوش و کثافت آن را از بین میبرد.
برای درمان سنگینی یا باد و صدا در گوش، تهیه بخور سرکه و رساندن بخار آن در گوش میباشد.
برای درمان لق شدن دندان، خوردن مخلوط پخته شده شوید و سرکه و همچنین مالیدن آنها بر دندان مفید است و درد دندان را نیز برطرف میسازد.
برای ایجاد قی و استفراغ در مواردی مانند مسموم شدن و یا مواردی که احتیاج به استفراغ کردن باشد، سرکه گرم کرده باید خورده شود. برای سم داروهای سمی و بسته شدن خون یا شیر در معده، خوردن مخلوطی از سرکه و نمک خوب است. برای درمان مسمومیت از قارچها، ابتدا از داروهای ملین استفاده مینمایید و سپس مخلوطی از سرکه و نمک حل شده استفاده مینمایید.
برای درمان زخمهای چرکه پوست، و نیز جلوگیری از افزایش زخمهای چرکی و حتی سفلیس و لکهای سیاه پوستی و صورت و جوشهای آبدار خارش دار، ضماد سرکه مفید است.
برای درمان کپه ارمنی یا سالک یا زخمی که یکسال طول میکشد، ضماد ترکیبی از سرکه و اسپرزه بذر قلوه شکم پاره مرتباً بمالند، مفید است.
برای درمان گوش گلو یا گلودرد ورم بغل گوش، سرکه را با اسفند کوبیده مخلوط کنند و بمالند.
برای درمان درد سرهای مزمن، سرکه را در داخل ظرف آهنی ریخته و روی آتش بجوشانند، و یا سنگ داغی را به داخل سرکه فرو برند و روی سر بیمار پتوئی انداخته و بخار حاصله را استنشاق مینماید. این بخور حتی ناراحتیهای سینه، مثل سرفه و سینه درد را برطرف مینماید، برای مبتلایان به بواسیر نیز مفید است.
برای تسکین درد دندان و جراحات لثه و درد گوش، ضماد ترکیبی از مرزه و زیره پخته شده در سرکه و مخلوط با بابونه بسیار مفید ست، و درد گوش، صدای گوش و سنگینی آن را نیز با چکاندن این مایع در آن برطرف میشود. بوئیدن این مایع گیر گلو و دماغ را باز میکند.
برای درمان سرسام، و هذیان گوئی، ترکیبی از سرکه و گلاب و روغن بادام به بیمار دهند، بسیار مؤثر و درمان کننده است.
در درمان بدبوئی دهان مربوط به معده، هرگاه در حدود ۷۵ گرم عنصل یا پیاز دشتی را خشک کرده و ورقه ورقه نموده و در سرکه بجوشانید به طوریکه کاملاً له شود، سپس آن را به مدت یک هفته در آفتاب گذاشته و بعد آن را صاف مینمایید. هر روز صبح ناشتا ۵ گرم از آن را بنوشید بوی بد دهان مربوط به معده از بین خواهد رفت. باید یادآوری نمود که مقدار خوراک سرکه مجاز برای هر نفر در هر وعده حداکثر ۳۵ گرم میباشد.
سرکه سیب برای لاغری :
آنزیم های موجود در سرکه سیب برای تحریک دستگاه گوارش و بالا بردن سرعت چربی سوزی مناسب می باشد و به عنوان یکی از بهترین غداهای ارگانیک برای چربی سوزی معرفی شده است . توصیه شده است که سرکه سیب را با مقداری آب رقیق کرده و قبل از هر وعده غذایی بنوشید تا هم در کنترل اشتها کمک کند و هم برای هضم غذا کارایی داشته باشد
خواص سرکه طبیعی سیب و معجزه مصرف یک قاشق سرکه سیب
سرکه سیب محصولی فراتر از یک چاشنی سالاد محسوب می شود. نوشیدن یک قاشق غذاخوری سرکه سیب آنزیم هایی که مسئول تجزیه کربوهیدارت ها هستند را غیر فعال می کند. آیا تا به حال چیزی درباره فواید نوشیدن یک قاشق غذاخوری سرکه سیب در روز شنیدهاید ؟ اگر این گونه نیست، باید بدانید که سرکه سیب محصولی فراتر از یک چاشنی سالاد محسوب می شود. نوشیدن یک قاشق غذاخوری سرکه سیب آنزیم هایی که مسئول تجزیه کربوهیدارت ها هستند را غیر فعال می کند. از این رو، این محصول از انباشت گلوکز در خون و افزایش شدید قند پیشگیری می کند.
«سرکه سیب در نتیجه یک فرآیند تخمیر طولانی مدت کربوهیدراتهایی مانند انگور، چغندر و سیب به دست میآید. این فرآیند کند و طولانی به منظور حفظ ترکیبات زیستفعال مانند اسید استیک، اسید گالیک، کاتچین، اپیکاتچین، و اسید کافئیک صورت میگیرد. هدف از این فرآیند حصول اطمینان از حفظ ویژگی های آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی در سرکه است.
هنگامی که مدت زمان تخمیر طولانی است، سرکه نوعی شبکه عنکبوتی را توسعه می دهد که ظاهری تیره به آن می بخشد. این نشانه ای ازکیفیت بالاتر محصول بوده و وضعیت ایده آل برای مصرف سرکه سیب محسوب می شود.
سرکه سیب یک نوشیدنی قلیاییساز است.
این به معنای آن است که مصرف این ماده برای کاهش اسیدیته بدن ایدهآل است و از این روشرایط بهتری را برای سلامت کلی ایجاد می کند. افزون بر این نوشیدن یک قاشق غذاخوری سرکه سیب در روز به پیشگیری از بیماریهای جدی مانند سرطان کمک می کند. فراموش نکنید که رژیم غذایی با محتوای بالای چربی می تواند PH بدن را اسیدی سازد که این شرایط برای تکثیر ریزجانداران سمی ایده آل است.
سرکه سیب به گوارش کمک میکند.
نوشیدن یک قاشق غذاخوری سرکه سیب علائم گوارش کند یا سنگین، گرفتگی و اختلال شکمی را تسکین میدهد. این ماده در به حداقل رساندن حس اسیدیته معده و سوزش سر دل کمک می کند. مصرف سرکه سیب پس از خوردن غذاهای غنی و سنگین برای پیشگیری از پدیدار شدن این علائم ایده خوبی محسوب می شود. اگر چنین مشکلات پیش از این ایجاد شدهاند، شما همچنان می توانید با مصرف سرکه سیب علائم را کاهش دهید.
سرکه سیب برای دیابت مفید است.
اسید استیک موجود در سرکه سیب به کاهش سطوح قند در خون کمک میکند زیرا از گوارش کامل کربوهیدراتهای پیچیده جلوگیری میکند. نوشیدن یک قاشق غذاخوری سرکه سیب آنزیمهایی که مسئول تجزیه کربوهیدراتها هستند را غیر فعال میکند. از این رو این محصول از انباشت گلوکز در خون و افزایش شدید قندپیشگیری میکند.
سرکه سیب از بیماری قلبی عروقی پیشگیری میکند.
سرکه سیب حاوی سطوح بالا از اسید کلروژنیک است. این ترکیب اکسیداسیون کلسترول بد (LDL) را مهار میکند که به بهبود سلامت قلب و عروق منجر میشود. اگر سطوح کلسترول شما بیش از اندازه بالاست، غذاهایی با محتوای چربی بالا را از رژیم غذایی خود کنار بگذارید و روزانه یک قاشق غذاخوری سرکه سیب بنوشید.
سرکه سیب گرفتگی بینی را کاهش میدهد.
اثر آنتیبیوتیک سرکه سیب به کاهش خطر عفونت کمک میکند. همچنین این محصول میزان مخاط را کاهش داده و سینوسها را پاکسازی میکند و از این رو گرفتگی کمتری در آنها دیده میشود. اگر علاقه به مصرف روزانه یک قاشق غذاخوری سرکه سیب ندارید، این کار را حداقل زمانی که دچار آنفلوآنزا شدهاید، انجام دهید. مصرف سرکه سیب به مدت ۱۰ روز معمولا برای از بین بردن مشکل کفایت می کند. همچنین اگر به گلو درد یا مشکلات التهابی مبتلا شدهاید، سرکه سیب در کاهش و از بین بردن آنها موثر عمل میکند.
سرکه_سیب به سود جمعیت باکتری روده عمل می کند.
آیا از یبوست مزمن یا گاه به گاه رنج میبرید ؟ در این مورد نوشیدن یک قاشق غذاخوری سرکه سیب از تداوم این مشکل پیشگیری میکند. بر خلاف باور عمومی سرکه سیب موجب شکل گیری مشکلات اسیدیته نمی شود زیرا یک غذای قلیایی است.
سرکه سیب کلیهها را سمزدایی میکند.
آیا از عفونتهای کلیوی رنج میبرید یا سنگهای کلیه برای شما مشکلآفرین شدهاند ؟ اگر این گونه است، مصرف یک قاشق غذاخوری سرکه سیب هنگام صبح را مد نظر قرار دهید.
همچنین دنبال کردن توصیه پزشک خود و نوشیدن آب به میزان کافی را فراموش نکنید. اگر به مصرف آبمیوه علاقه دارید، اطمینان حاصل کنید فاقد شیرینکننده باشند. همچنین نمک را به مدت دو هفته از رژیم غذایی خود کنار بگذارید.
نظر بدهید