قدومه شیرازی
Alyssum homalocarpum
خاصیت درمانی :
نرم کننده حنجره، گلو و سینه
خانواده:
شب بو (Cruciferae)
اندام دارویی:
دانه
مزاج:
گرم و تر
ترکیبات شیمیایی:
گلوکز اینولاتی (پس از اتولیز ترکیبات ذیل را ایجاد کند: ایزوت نیتریل ها و تیوسیاناتها)، ترکیبات موسیلاژی، ترکیبات روغنی و پروتئینی
خواص درمانی دیگر:
ضد سرفه، ملين.
مقدار مصرف و روش تهیه: ۲-۱ قاشق مرباخوری (۹-۶ گرم) از دانه قدومه را در یک قم آب جوش به مدت نیم ساعت دم کرده و آن را صاف نمایید. سپس از این محلول یک ساعت از هر وعده غذایی ۱ فنجان میل نمایید.
عوارض جانبی:
به دلیل داشتن فعالیت ضد تیروئیدی، ممکن است در برخی افراد ایجاد گواتر نماید
مصرف در بارداری و شیردهی:
مورد خاصی ذکر نشده است.
موارد منع مصرف:
افراد دچار کم کاری تیروئید (هیپوتیروئیدیسم).
ملاحظات:
همراه دانه های قدومه باید مقادیر زیادی آب (حداقل ۲ لیوان) مصرف گردد.
نظر بدهید