چای کوهی
Stachys lavandulifolia
خاصیت درمانی :
ضد اضطراب و آرام بخش
خانواده :
نعناعیان (Lamiaceae)
اندام دارویی:
گل
مزاج :
خیلی گرم و خشک (گل)
ترکیبات شیمیایی:
آلفابینن، بتاپینن، اسپاتولنول.
خواص درمانی دیگر:
تقویت کننده دستگاه گوارش
مقدار مصرف و روش تهیه:
سه نوبت در روز. در هر نوبت ۱ قاشق غذاخوری (۵ گرم) از پودر گیاه را در یک لیوان آب جوش ریخته، پس از مدت ۱۵ دقیقه صاف کنید و اساعت بعد از غذا بخورید.
عوارض جانبی: مورد خاصی ذکر نشده است.
مصرف در بارداری و شیردهی: ممنوع است.
موارد منع مصرف: بارداری و شیردهی
نظر بدهید