خواص کلم بروکلی :
کلم بروکلی ، منبع غنی ویتامین ث، گلوتامین و اسیدهای آمینه است . سبزیجات تیره کلمیان مانند گل کلم و بروکلی پروتئین را در نواحی پرخطر رگها فعال میکند. یک ماده شیمیایی به نام سولفوروفان در سبزیجات وجود دارد که امکان محافظت در برابر بیماریهای قلبی از طریق خوردن سبزیجات را باعث میشود.
هر چه بیشتر کلم بروکلی (و حتی کلم فندقی) خورده شود، خطر سرطان روده بزرگ و راستروده (انتهای روده بزرگ) در مردان کمتر می شود. کلم بروکلی با کاهش شیوع سرطانهای حلق، دهان، معده، پروستات معده و مثانه مرتبط است. بروکلی سرشاراز فیبر و موادمغذی است به دلیل کم کالری بودن این ماده غذایی برای لاغری مفیداست واحساس سیری طولانی مدت میدهد بروکلی دارای مادهای بنام سولفورافان است که تعداد، اندازه و تکثیر تومورهای سرطانی را به نحو چشمگیری کاهش میدهد. دارای مقادیر زیادی فیبر، کاروتنوئید، ویتامین ث، فیبر و بتاکاروتن (پیش ساز ویتامین آ) است و یک آنتیاکسیدان قوی بهشمار میآید. کلسیم موجود در بروکلی، به همان میزان کلسیم موجود در شیر است، در نتیجه مصرف آن برای افرادی که دچار پوکی استخوان یا کمبود کلسیم هستند، بسیار مفید است.
کلم بروکلی و لاغری :
کلم بروکلی به خاطر رنگ و شکل آن برای خیلی از افراد خسته کننده و بی مزه به نظر می رسد و خیلی از افراد از خواص بسیار عالی این سبزی بی خبر هستند و از چربی سوزی آن اطالعی ندارند ، و شاید تاکنون به این موضوع فکر نکرده باشند . کلم بروکلی نیز می تواند یک غذای مغذی و شگفت انگیز باشد که برای کاهش وزن به شما کمک فراوانی کند و می تواند در کنترل اشتها نیز بسیار مؤثر باشد
نظر بدهید