بارگیری...
طرز تهیه آلبالو پلو سنتی

طرز تهیه آلبالو پلو سنتی

طرز تهیه آلبالو پلو

مواد لازم:
 برنج ۶ پیمانه
 آلبالو ۲۵۰ گرم
 عسل ۳ قاشق غذاخوری
 زعفران دم کرده به میزان لازم
 کره حیوانی ۱۰ تا ۲۰ گرم
 سبوس برنج یک قاشق غذاخوری
 طرز تهیه:
هسته آلبالوها رو می گیریم
توی قابلمه مسی یا چدن اصل می ریزیم و بسته به اندازه آلبالو روش عسل می ریزیم. حواستون باشه مربا نمی خوایم درست کنیمااا...  عسل زیاد نریزین. من ۲ قاشق ریختم طعم ترش و شیرین خوبی داشت.
میذاریم روی شعله ملایم خود آلبالو آب میندازه پس دیگه نیازی به آب نیست. میذاریم تا آبش کم شه و قوام پیدا کنه . آخرش یه تیکه کره حیوانی هم میندازیم تا آلبالو ها طعم کره هم بگیرن
حالا برنج رو با آب و سبوس میذاریم بجوشه چند تا قل خورد آلبالوها رو با زعفران آب کرده بهش اضافه می کنیم و منتظر می شیم آب اون تموم بشه و وقتی آب تموم شد مقداری کره حیوانی ریخته در آخر بدون دم کنی و شعله پخش کن میذاریم روی شعله ملایم تا بخار کنه. بخار که کرد دم کنی و شعله پخش کن رو میذاریم.
حدودا ۴۵ دقیقه کافیه که دم بکشه… 
 در آخر می تونید مرغ محلی ریش ریش شده یا گوشت گوسفندی قلقلی داخلش بریزید.

خواص آلبالو پلو :
 درمان بی خوابی
مفید برای بیماران قلبی و رماتیسمی
زیبایی و طراوت خانم ها را تضمین می کند
مفید برای ناراحتی های پوستی

نظرات کاربران

نظر بدهید