خواص گیاه بارهنگ

خواص گیاه بارهنگ

بارهنگ
Plantago major

خاصیت درمانی :
ملین، درمان اسهال های غیر عفونی

خانواده:
بارهنگ (Plantaginaceae)

اندام دارویی:
دانه

مزاج :
سرد و خشک

ترکیبات شیمیایی :
چربی، صمغ، موسیلاژ، ترکیبات فنلی و گلیکوزیدی به نام اکوبین.

خواص درمانی دیگر:
درمان التهابات دستگاه گوارش، درمان حالت ترش کردن (رفلاکس اسید از معده به مری، کمک به بهبود یافتن جوش های صورت

مقدار مصرف و روش تهیه:
تعداد دفعات مصرف بستگی به میزان نیاز بیمار دارد، ولی معمولا در درمان اسهال غیر عفونی در چند نوبت، ۱ قاشق مرباخوری سر خالی (۳/ ۵ گرم) از دانه های گیاه را به مدت ۱ دقیقه در نصف لیوان آب و یا آب میوه مخلوط کرده، می خورند.

عوارض جانبی:
عارضه خاصی ذکر نشده است.

مصرف در بارداری و شیردهی:
مورد خاصی بیان نشده است.

موارد منع مصرف: مورد خاصی ذکر نشده است.

ملاحظات: در درمان اسهال های غیر عفونی، همراه دانه های بارهنگ باید آب زیادی مصرف در تجمع دانه ها در دستگاه گوارش جلوگیری شود.

نظرات کاربران

نظر بدهید