باریجه صمغ
Ferula galbaniflua
خاصیت درمانی :
خرد کردن سنگ کلیه (مصرف خوراکی) تسکین درد موضعی (ماساژ)
خانواده:
چتریان (umbeliferae)
اندام دارویی:
صمغ حاصل ریشه های گیاه
مزاج :
گرم و خشک
ترکیبات شیمیایی:
ترکیبات قندی مانند منوساکاریدها (گلوکوز و فروکتوز)، دی ساکاریدها سوکروز) و تری ساکاریدها (مزیتوز) که به راحتی در آب حل می شوند.
خواص درمانی دیگر:
درمان بواسیر (مصرف خوراکی)، حالت پری سردل (توکولیتیک: کمک به حرکت دستگاه گوارش).
مقدار مصرف و روش تهیه خوراکی:
یک قاشق سوپ خوری از باریجه را با عسل مخلوط نموده و بعد از هر غذا میل کنید. موضعی جهت تسکین درد پهلو و کمر، صمغ را در عرق گزنه حل نموده با روغن زیتون مخلوط کنید و به صورت ضماد در محل درد بگذارید.
عوارض جانبی:
عارضه خاصی ندارد.
مصرف در بارداری و شیردهی:
مورد خاصی بیان نشده است.
موارد منع مصرف: مورد خاصی ذکر نشده است.
نظر بدهید