خواص به دانه

خواص به دانه

به دانه
Cydonia oblonga

خاصیت درمانی :
ضد سرفه و نرم کننده سینه

خانواده:
گل سرخ (Rosaceae)

اندام دارویی:
دانه

مزاج:
به شیرین (معتدل و یا گرم و تر)، به ترش (سرد و تر)

ترکیبات شیمیایی :
موسیلاژ (در اثر هیدرولیز این ترکیبات را ایجاد می کند: قندهای آرابینوز، اگزیلوز، گالاکتوز و گلوکز)، روغن ثابت، گلیکوزیدهای سیانوژن (آمیگدالین)، پروتئین های مختلف و یکتین

مقدار مصرف و روش تهیه:
۳-۱ قاشق سوپ خوری (۳۰-۱۰گرم) دانه به را در ۵ لیوان آب جوش به مدت ۱۵ دقیقه جوشانده و محلول حاصل را سه نوبت در روز میل کنید.

عوارض جانبی:
احتمال افزایش قند خون در بیماران دیابتیک.

مصرف در بارداری و شیردهی:
مورد خاصی ذکر نشده است.

موارد منع مصرف: در بیماران دیابتی با احتیاط مصرف شود.

نظرات کاربران

نظر بدهید