خواص جوز بویا (جوز هندی)

خواص جوز بویا (جوز هندی)

جوز بویا (جوز هندی)
Myristica fragrans

خاصیت درمانی :
ضد تهوع و محرک گوارشی (توکولیتیک)

خانواده:
(Myristicaceae)

اندام دارویی:
هسته میوه گیاه

مزاج:
گرم و خشک

ترکیبات شیمیایی:
سابینن، الفا- پینن و بتا - پیشن (۸۰ درصد )، میریستیسن (۱۰ درصد)، همراه با دیگر فنيل پروپانوئیدها، المیسین، آئوژنول، ایزوائوژنول، متیل اتوژنول، سافرول.

خواص درمانی دیگر:
ضد نفخ، ضد اسهال مخصوصا اگر مربوط به مسمومیت غذایی باشد اضدتشنج، محرک سیستم عصبی مرکزی، ضدالتهاب و کمک به درمان بیماری کرون، درمان اسهال سحرگاهی، که در هنگام برخاستن از خواب روی می دهد و مربوط به ضعف انرژی است، خوشبوکننده دهان.

مقدار مصرف و روش تهیه :
سه نوبت در روز. در هر نوبت ۱-۰/ ۳ گرم از پودر هسته گیاه را به مدت ۲۰ دقیقه در یک قوری چینی دم کرده، بعد از غذا میل کنید.

عوارض جانبی: سردرد، تهوع، توهم، تپش قلب.

مصرف در بارداری و شیردهی: ممنوع است.

موارد منع مصرف: در بارداری : هنگام شیردهی و اطفال

نظرات کاربران

نظر بدهید