خواص دانه سویا

خواص دانه سویا

دانه سویا
Soybean

خاصیت درمانی :
درمان علائم یائسگی

خانواده:
نخود (Fabaceae)

اندام دارویی:
میوه

مزاج :
گرم و تر

ترکیبات شیمیایی:
30%کربوهیدرات، ۲۰٪ چربی های اشباع و غیراشباع، ۳۶ پروتئین شامل بیست اسید آمینه، ویتامین های محلول در آب و چربی، هشت عنصر معدنی (روی، آهن، فسفر، کلسیم)، ایزوفلاون های فیتو استروژنیک مانند جنیستین و دیادزین

خواص درمانی دیگر:
کاهش ریسک سرطان پروستات در مردان و سرطان پستان در زنان، کاهش ریسک سرطان کولون در زنان یائسه، تقویت حافظه، کاهش سطح کلسترول خون، کاهش احتمال ابتلا به سرطان و دیابت به دلیل فیتیک اسید موجود در آن.

مقدار مصرف و روش تهیه :
سه نوبت در روز. در هر نوبت نصف تا یک قاشق غذاخوری از پودر سویا را در یک لیوان شیر میل نمایید.

عوارض جانبی :
سرکوب تیروئید، اختلال در سیکل ماهیانه بانوان، ایجاد نفخ و ناراحتی گوارشی در مصرف خوراکی

مصرف در بارداری و شیردهی:
با احتیاط مصرف شود.

موارد منع مصرف:
مورد خاصی ذکر نشده است.

ملاحظات: مصرف مداوم و بی رویه آن توصیه نمی گردد.

نظرات کاربران

نظر بدهید