خواص زردچوبه

خواص زردچوبه

زردچوبه Corcuma longa

خاصیت درمانی:
آنتی اکسیدانت قوی ( پیش گیری از بدخیمی ها)

خانواده:
زنجبیل (Zingiberaceae)

اندام دارویی:
ریزوم (ساقه های زیرزمینی و ریشه گیاه.

مزاج :
گرم و خشک

ترکیبات شیمیایی:
۵.% اسانس و ۵ %ماده اصلی زردچوبه، یعنی پلی فنل به نام Curcumin است

خواص درمانی دیگر :
داروی کمکی در درمان دیابت نوع دو، کاهش علائم آلزایمر، کاهش درد و التهاب مفاصل در مصرف خوراکی

مقدار مصرف و روش تهیه :
سه نوبت در روز. در هر نوبت ۱ قاشق مرباخوری سرخالی (۴-1 گرم) از گرد ریشه را به مدت ۲۰ دقیقه در یک قوری چینی دم کرده، بعد از غذا میل کنید.

عوارض جانبی:
مورد خاصی ندارد.

مصرف در بارداری و شیردهی :
مورد خاصی ذکر نشده است.

نظرات کاربران

نظر بدهید