خواص سنجد

خواص سنجد

سنجد
Elaeagnus angustifolia

خاصیت درمانی :
قابض، ضد التهاب

خانواده: سنجدیان (Elaeagnaceae)

اندام دارویی : میوه گیاه

مزاج : سرد و خشک

ترکیبات شیمیایی: هفده نوع اسید آمینه، تانن (علت قابض بودن).

خواص درمانی دیگر:
ضدعفونی کننده (در مصرف موضعی)، رفع کننده التهابات پوستی

مقدار مصرف و روش تهیه:
سه نوبت در روز. در هر نوبت نصف قاشق چای خوری ( 0/ 3 - 1 گرم) از پودر میوه و هسته سنجد را به مدت ۲۰ دقیقه در یک قوری چینی دم کرده، بعد از غذا میل نمایید.

عوارض جانبی:
باعث ایجاد یبوست می گردد.

مصرف در بارداری و شیردهی:
فقط با تجویز پزشک در دوران بارداری استفاده شود.

موارد منع مصرف: دوران شیردهی

نظرات کاربران

نظر بدهید