خواص سیاه دانه

خواص سیاه دانه

سیاه دانه
Nigella sativa

خاصیت درمانی :
کمک به درمان بدخیمی ها

خانواده:
آلالگان (Ranunculaceae)

اندام دارویی :
میوه گیاه

مزاج :
خیلی گرم و خشک

ترکیبات شیمیایی:
تیموکیتون (ضد تشنج)، نیگلون، ملانتین، نیگیلین و تانن.

خواص درمانی دیگر:
کمک به درمان تشنج، درمان سرگیجه ناشی از مشکلات گوش داخلی، کمک به درمان روماتیسم (در مصرف موضعی)، کمک به رفع نارسایی های کبدی، ضدنفخ و مقوی معده، کمک به درمان میگرن، افزایش دهنده شیر مادران کمک به درمان بی اختیاری ادراری.

مقدار مصرف و روش تهیه:
به صورت کلی در مصرف خوراکی می توان صبحها بعد از صبحانه یک قاشق مرباخوری از پودر سیاه دانه و یا روغن گیاه را به همراه عسل استفاده نمود.

عوارض جانبی:
در مصرف زیاد و مداوم سمی است.

مصرف در بارداری و شیردهی: در بارداری منع مصرف دارد، ولی در شیردهی مفید است.

موارد منع مصرف: در بارداری.

نظرات کاربران

نظر بدهید