خواص شکر تیغال

خواص شکر تیغال

شکر تیغال
Echinops cephalotes

خاصیت درمانی :
ترد کننده سینه و ضدسرفه

خانواده:
کاسنی (Compositae)

اندام دارویی:
پیله تنیده شده بر برگ و ساقه گیاه توسط حشره خزوکک

مزاج :
معتدل

ترکیبات شیمیایی : مواد سلولزی و نشاسته و مواد ازته و به مقدار زیاد (در حدود ۲۵ درصد ) قند مخصوصی به نام ترهالوز

خواص درمانی دیگر: ملین و متعادل کننده دستگاه گوارش، تسکین سوزش م تسکین خشکی حنجره

مقدار مصرف و روش تهیه:
چهار نوبت در روز در هر نوبت یک قاشق چای خوری از صمغ شکرتیغال را در یک لیوان آب حل نموده و میل نمایید. مصرف همراه ترنجبین اثر شکر تیغال را افزایش میدهد.

عوارض جانبی:
مصرف زیاد، حالت تهوع ایجاد می کند.

مصرف در بارداری و شیردهی:
با احتیاط مصرف شود.

موارد منع مصرف: مورد خاصی ذکر نشده است.

نظرات کاربران

نظر بدهید