شکر تیغال
Echinops cephalotes
خاصیت درمانی :
ترد کننده سینه و ضدسرفه
خانواده:
کاسنی (Compositae)
اندام دارویی:
پیله تنیده شده بر برگ و ساقه گیاه توسط حشره خزوکک
مزاج :
معتدل
ترکیبات شیمیایی : مواد سلولزی و نشاسته و مواد ازته و به مقدار زیاد (در حدود ۲۵ درصد ) قند مخصوصی به نام ترهالوز
خواص درمانی دیگر: ملین و متعادل کننده دستگاه گوارش، تسکین سوزش م تسکین خشکی حنجره
مقدار مصرف و روش تهیه:
چهار نوبت در روز در هر نوبت یک قاشق چای خوری از صمغ شکرتیغال را در یک لیوان آب حل نموده و میل نمایید. مصرف همراه ترنجبین اثر شکر تیغال را افزایش میدهد.
عوارض جانبی:
مصرف زیاد، حالت تهوع ایجاد می کند.
مصرف در بارداری و شیردهی:
با احتیاط مصرف شود.
موارد منع مصرف: مورد خاصی ذکر نشده است.
نظر بدهید