خواص علف چای

خواص علف چای

علف چای
Hypericum perforatum

خاصیت درمانی :
ضد افسردگی و مقوی

اعصاب خانواده :
علف چای (Hypericaceae)

اندام دارویی:
گل و سرشاخه گلدار تازه گیاه

مزاج :
گرم و خشک

ترکیبات شیمیایی:
هیپریسین، تانن، پروتئین، چربی، ویتامین ث، کاروتن (ویتامین آ)، اسانس فرار (شامل آلفا پینن، الفا میرسن و ...)، ساپونین، کولین و روغن ثابت (شامل گلیسیرید اسید استئاریک، پالمیتیک و...).

خواص درمانی دیگر:
درمان میگرن، درمان بی اختیاری ادراری (شب ادراری)، درمان رفت. در خواب، درمان اختلالات قاعدگی، کاهش دهنده درد کمر و درد عصب باتیک، ضد روماتیسم، ضد نقرس، در مصرف موضعی سبب بهبود سوختگی ها و افزایش ترمیم پوست می شود، صفراآور و هضم کننده غذا، تقویت کننده دستگاه تنفسی (مصرف در ابتدای بیماری سل)

مقدار مصرف و روش تهیه:
۳-۱ / ۵ قاشق سوپ خوری (۳۰-۱۵گرم) از گیاه را در ۵ لیوان آب (۱ لیتر) ریخته، پس از گذشت ۱۵ دقیقه آن را صاف کرده و بعد از هر وعده غذا 1 فنجان میل نمایید.

عوارض جانبی:
ممکن است حساسیت به نور ایجاد کند، لذا در زمان مصرف بهتر است ضد آفتاب مصرف گردد.

مصرف در بارداری و شیردهی:
در بارداری ممنوع است، در شیردهی زیر نظر پزشک.

ملاحظات:
در مصرف زیاد باعث تحریک اعصاب و ایجاد تشنج می گردد. در افرادی که ضد افسردگی های -Mao (مانند سلژیلین، ترانیل سیپرومین، موکلوبماید و...) و SSRI (مانند فلوکستین، سرترالین، سیتالوپرام و ...) را استفاده می کنند، با احتیاط و زیر نظر پزشک مصرف شود.

نظرات کاربران

نظر بدهید