خواص عناب

خواص عناب

عناب
Ziziphus jujube

خاصیت درمانی :
ضد حساسیت، ملین

خانواده :
عناب (Ramnaceae)

اندام دارویی :
میوه گیاه

مزاج:
معتدل، ابوعلی سینا آن را کمی سرد میداند.

ترکیبات شیمیایی، :
لعاب فراوان، مواد قندی و پروتئینی، اسیدهای نوکلئوتیدی، املاح آلى، ویتامین ث و ...

خواص درمانی دیگر:
نرم کننده سینه و برطرف کننده گرفتگی صدا، آرام بخش و خواب آور، درمان تصلب شرایین (آترواسکلروز)، کاهش دادن فشار خون (افزایش دهنده ادرار) ، مقاوم سازی دندان ها در برابر پوسیدگی و پلاک، برطرف کردن تشنگی، تقویت سیستم ایمنی بدن (کمک به پیشگیری از عفونت، سرطان و ایدز)، درمان آسم (به دلیل خاصیت آنتی هیستامینیک).

مقدار مصرف و روش تهیه:
10-۳ میوه عناب را در ۲ لیوان آب جوش ریخته، پس از مدت ۱۵ دقیقه آن را صاف کرده و در طی روز مصرف نمایید.

عوارض جانبی:
مصرف بیش از ۲۰ عدد در روز باعث افزایش ادرار و کاهش فشار خون می شود و در بیماران دیابتی باعث افزایش قند خون می گردد.

مصرف در بارداری و شیردهی:
مورد خاصی ذکر نشده است.

موارد منع مصرف : مورد خاصی ندارد.

نظرات کاربران

نظر بدهید