عناب
Ziziphus jujube
خاصیت درمانی :
ضد حساسیت، ملین
خانواده :
عناب (Ramnaceae)
اندام دارویی :
میوه گیاه
مزاج:
معتدل، ابوعلی سینا آن را کمی سرد میداند.
ترکیبات شیمیایی، :
لعاب فراوان، مواد قندی و پروتئینی، اسیدهای نوکلئوتیدی، املاح آلى، ویتامین ث و ...
خواص درمانی دیگر:
نرم کننده سینه و برطرف کننده گرفتگی صدا، آرام بخش و خواب آور، درمان تصلب شرایین (آترواسکلروز)، کاهش دادن فشار خون (افزایش دهنده ادرار) ، مقاوم سازی دندان ها در برابر پوسیدگی و پلاک، برطرف کردن تشنگی، تقویت سیستم ایمنی بدن (کمک به پیشگیری از عفونت، سرطان و ایدز)، درمان آسم (به دلیل خاصیت آنتی هیستامینیک).
مقدار مصرف و روش تهیه:
10-۳ میوه عناب را در ۲ لیوان آب جوش ریخته، پس از مدت ۱۵ دقیقه آن را صاف کرده و در طی روز مصرف نمایید.
عوارض جانبی:
مصرف بیش از ۲۰ عدد در روز باعث افزایش ادرار و کاهش فشار خون می شود و در بیماران دیابتی باعث افزایش قند خون می گردد.
مصرف در بارداری و شیردهی:
مورد خاصی ذکر نشده است.
موارد منع مصرف : مورد خاصی ندارد.
نظر بدهید