مصطکی
Pistacia lentiscus
خاصیت درمانی :
درمان زخم معده
خانواده:
سماق (Anacardiaceae)
اندام دارویی :
صمغ ساقه های درخت مصطکی
مزاج:
نسبتا گرم و خشک است و بعضی آن را معتدل میدانند.
ترکیبات شیمیایی :
صمغ رزینی مصطکی تا حدود ۹۰٪ از ماستیسیک اسید، ماستی کولیک اسید و ماستیکو رزن تشکیل شده است. مقداری اسانس نیز در آن یافت میشود.
خواص درمانی دیگر :
درمان رفلاکس (ترش کردن)، درمان هلیکوباکترپیلوری، کاهش فشارخون، کاهش کلسترول، رفع پلاک های دندانی، تقویت حافظه همراه کندر.
مقدار مصرف و روش تهیه:
روزی سه نوبت و هر بار شش عدد از قطعات صمغ را همراه با بدون آب میل کنید
عوارض جانبی:
مورد خاصی ندارد.
مصرف در بارداری و شیردهی:
مورد خاصی ذکر نشده است.
موارد منع مصرف:
مورد خاصی بیان نشده است.
نظر بدهید