خواص چای ترش (چای مکی)

خواص چای ترش (چای مکی)

چای ترش (چای مکی)
Hibiscus sabdariffa

خاصیت درمانی :
کنترل فشار خون

خانواده:
پنیرکیان (Malvaceae)

اندام دارویی :
گلبرگ، کاسبرگ

ترکیبات شیمیایی :
هبیسین، مقدار کمی دلفی نیدین، ۳- مونوگلوکوزید، سیانیدین، ۳- مونوگلوکوزید و دلفی نیدین

خواص درمانی دیگر :
خنک کننده بدن، رقیق و تصفیه کننده خون، کنترل کننده کلسترول خون، اختلالات کبدی و صفرایی و همچنین آرام بخشی مناسب است و برعکس چای، که باعث دفع آهن می شود، چای ترش، خود یکی از منابع غنی آهن به شمار می آید.

مقدار مصرف و روش تهیه:
دو نوبت در روز. در هر نوبت ۱ قاشق غذاخوری (۵ گرم) از برگ را به مدت ۲۰ دقیقه در یک قوری چینی دم کرده، بعد از غذا میل کنید.

عوارض جانبی:
مورد خاصی ذکر نشده است.

مصرف در بارداری و شیردهی:
به دلیل احتمال کاهش فشارخون حتما با مشورت پزشک متخصص مصرف شود.

موارد منع مصرف: مورد خاصی ذکر نشده است.

نظرات کاربران

نظر بدهید