خواص کاکل ذرت

خواص کاکل ذرت

کاکل ذرت
Zea mays

خاصیت درمانی :
مدر، کمک به دفع سنگ های ادراری

خانواده:
گندم (Poaceae)

اندام دارویی:
کاکل میوه ذرت

مزاج:
سرد و خشک

ترکیبات شیمیایی:
غنی از نمکهای پتاسیم، چربی، روغن های ثابت، روغن فرار (حاوی کارواکرول و ترپن های دیگر)، پلی فنل های تانن، رزین، ساپونین، آلكالوئيدها، ویتامین های K& C اسیدهای گیاهی (مالیک، تارتاریک و...)، آنتوسیانین و موسیلاژ

خواص درمانی دیگر:
کاهش دهنده فشار خون

مقدار مصرف و روش تهیه : ۲-۱ قاشق مرباخوری (۸-۴ گرم) از کاکل خشک شده ذرت را به مدت ۴۰ دقیقه در یک قوری چینی دم کرده، بعد از غذا میل کنید.

عوارض جانبی:
در مصرف طولانی مدت باعث کاهش پتاسیم خون (هیپوکالمی) می گردد. ممکن است در افراد مستعد، حساسیت ایجاد کند.

مصرف در بارداری و شیردهی:
در هر دو مورد ممنوع است.

موارد منع مصرف:
دوران بارداری و شیردهی

ملاحظات:
همراه با قرص دیگو گسین نباید مصرف گردد.

نظرات کاربران

نظر بدهید