خواص کنجد

خواص کنجد

کنجد
Sesamum indicum

خاصیت درمانی :
ملین ملایم، نرم کننده سینه

خانواده:
کنجد (Pedaliaceae)

اندام دارویی:
دانه

مزاج :
گرم و تر

ترکیبات شیمیایی:
روغن ثابت، گلیسرید اسیدهای چرب، پروتئین، موسیلاژ، آب، ترکیبات آنتی اکسیدانت و .....

خواص درمانی دیگر:
کاهش دهنده قند و کلسترول خون، محافظت کبد در برابر سمیت های ایجادشده، آرام بخش عصبی، افزایش دهنده ادرار

مقدار مصرف و روش تهیه:
به عنوان ملین: ۶-۴ قاشق سوپ خوری (۶۰-۴۰ گرم) دانه کنجد را در ۱ لیوان آب خیسانده، پس از مدت ۱۵ دقیقه یکجا (معمولا یک ساعت بعد از شام) میل کنید. ۲- برای مصارف دیگر: سه نوبت در روز. در هر نوبت ۱ قاشق مرباخوری (۵ گرم) از دانه کنجد را در ۱ لیوان آب ریخته، پس از مدت ۱۵ دقیقه (معمولا بعد از غذا ) بخورید.

عوارض جانبی:
عارضه خاصی ندارد.

مصرف در بارداری و شیردهی:
مورد خاصی ذکر نشده است.

موارد منع مصرف: عارضه خاصی ندارد.

نظرات کاربران

نظر بدهید