خواص کندر

خواص کندر

کندر
Boswellia papyrifera

خاصیت درمانی :
تقویت کننده حافظه ، ضد التهاب موضعی

خانواده:
کندر (Burceraceae)

اندام دارویی :
صمغ حاصل از گیاه.

مزاج :
گرم و خشک

ترکیبات شیمیایی :
صمغ (دارای دو نوع پلی ساکارید متشکل از واحدهای گالاکتوز، آرابینوز و گالاکتورونیک اسید )، رزین، روغن فرار (شامل الفا توجن، الفا پینن و ...) و...

خواص درمانی دیگر :
مصرف موضعی: بهبود پسوریازیس،مصرف خوراکی: مهار رشد تو اولیه مغزی

مقدار مصرف و روش تهیه:
۲ قاشق مرباخوری (۱۰ گرم ) کندر را به صورت پودر نرم کرده و همراه عسل در طی روز مصرف کنید. باید توجه داشت که کندر هیچ گاه نباید به صوت نگهداری شود.

عوارض جانبی:
به دلیل امکان تحریک سیستم عصبی نباید بیشتر از مقدار ذکر شده و برای مدت طولانی (مصرف مداوم بیش از ۱۰ روز) مورد استفاده قرار گیرد.

مصرف در بارداری و شیردهی:
مصرف روزانه یک قاشق مرباخوری بدون عسل فقط در سه ماهه اول بارداری مفید است و در بقیه دوران بارداری منع مصرف دارد. در شیردهی منع مصرف خاصی ذکر نشده است.

موارد منع مصرف: شش ماهه آخر بارداری.

نظرات کاربران

نظر بدهید