خواص گل نیلوفر

خواص گل نیلوفر

گل نیلوفر
Ipomoea tricolor

خاصیت درمانی
خلط آور و نرم کننده سینه

خانواده:
بنفشه (Violaceae)

اندام دارویی :
گل مزاج سرد و تر

ترکیبات شیمیایی : 
موسیلاژ، اسید سالیسیلیک، مقدار کمی اسانس و ماده ای به نام ویولین

خواص درمانی دیگر:
تسکین کلی علائم سرماخوردگی، پایین آوردن تب، تخفیف گلودرد، بهبود وضعیت بیمار در تبهای دانه ای (سرخک و مخملک).

مقدار مصرف و روش تهیه:
۳-۱ / ۵ قاشق سوپ خوری (۳۰-۱۵ گرم) ازگل خشک نیلوفر را در ۵ لیوان آب جوش (۱ لیتر) ریخته، پس از مدت ۱۵ دقیقه آن را صاف کرده و چند بار در روز هر بار ۱ لیوان (در بین وعده های غذایی میل نمایید.

عوارض جانبی:
مصرف مداوم توصیه نمی شود

مصرف در بارداری و شیردهی:
ممنوع است.

موارد منع مصرف: بارداری و شیردهی

نظرات کاربران

نظر بدهید