خواص گیاه فوفل

خواص گیاه فوفل

فوفل
Areca catechu

خاصیت درمانی :
درمان منوراژی (خونریزی ماهیانه)

خانواده:
(Areaceae)

اندام دارویی :
میوه گیاه

مزاج :
سرد و خشک

ترکیبات شیمیایی:
آلکالوئیدهای آرکایدین و آرکولین (به صورت مکیدنی اعتیاد آور هستند)، تانی به نام آرکاتانن.

خواص درمانی دیگر:
درمان کرم های نواری، درمان مالاریا، آرام بخش و ضد افسردگی، ضد سرفه.

مقدار مصرف و روش تهیه:
سه نوبت در روز، در هر نوبت پنج میوه فوفل را در یک قوری آب جوش ریخته، پس از مدت ۱۵ دقیقه آن را صاف کرده و میل نمایید. همچنین می توان در هر نوبت یک قاشق مرباخوری از پودر فوفل را به تنهایی یا همراه شیر و یا عسل میل کرد.

عوارض جانبی:
اعتیاد آور، افزایش احتمال سرطان های دهانی

مصرف در بارداری و شیردهی:
ممنوع است.

موارد منع مصرف: بارداری، شیردهی، سنگ کلیه و مثانه.

نظرات کاربران

نظر بدهید