بارگیری...

شربت زبیب رضوی

بازدید : 5585

شربت رضوی یا شراب حلال منسوب به امام رضا علیه السلام شرابی حلال و نشاط آور شامل ترکیبات؛ مویز هسته جدا شده، آب باران یا چشمهٔ مشرقی، عسل مصفّی، زنجبیل، میخک، دارچین، زعفران، سنبل الطیب، عود، مصطکی می باشد. این شراب بنام شربت رضوی (یا شربت زبیب) معروف می باشد


قیمت: 17,500 تومان


درصورت نیاز به راهنمایی با شماره تلفن تماس بگیرید

شربت زبیب رضوی ZABIB SYRUP
ترکیبات :
مویز- زنجبیل – زعفران – میخک – دارچین – سنبل الطیب – طنبل رومی – مصطکی – تخم کاسنی – عسل مصفی – آب نیسان

موارد مصرف :
دردهای سر (نقرس- مفاصل- عصب- معده- دماغ- طحال- کبد- امعاء- احشاء- دفع زیادی بلغم (رطوبت)) – سردردها – افزایش قوت جنسی پیران و سردمزاجان – افزایش حافظه – کمک به بارداری – نورچشم را زیاد می کنده تقویت معده – افزایش اشته ا- سرخی رخسار – مفرح – نعوظ آور – تقویت دل – دماغ – کبد – طحال – صرع – افزایش قوای جنسی و تنها شربتی که می توان با غذا مصرف کرد.

مقدار مصرف :
بعد از هر وعده غذایی ۲ قاشق غذاخوری از شربت در یک لیوان عرق بهارنارنج (یا عرقبات مفرح) مخلوط و میل شود.

توضیحات شربت زبیب (امام رضا)
بهترین داروی گیاهی جهت افزایش قوت جنسی پیران و سردمزاجان در طب سنتی و اسلامی
بهترین داروی گیاهی نعوظ آور در طب سنتی
بهترین داروی گیاهی جهت تقویت مغز و قلب و کبد و طحال در طب سنتی
بهترین داروی گیاهی جهت درمان سردردها در طب سنتی
بهترین داروی گیاهی جهت کمک به بارداری در طب سنتی
بهترین داروی گیاهی جهت ازدیاد نور چشم در طب سنتی
موثرترین داروی گیاهی جهت افزایش حافظه در طب سنتی – اسلامی
و تنها شربتی که می توان با غذا مصرف کرد.

شکل دارویی : شربت در ظرف پلاستیکی همراه بابروشور

روش تهیه شربت امام رضا (علیه السلام) :
۴ کیلو و ۲۰۰ گرم کشمش و مویزی که هسته اش جدا شده است را شسته و در آب صاف در ظرفی تمیز بخیسانید (در زمستان سه شبانه روز و در تابستان یک شبانه روز خیسانده شود). بطوریکه آب به اندازه چهار انگشت کشمش ها و مویز ها را بپوشاند.
سپس آنها را بجوشانید تا مویز پخته شود و آنها را فشار داده و آب آن را صاف و سپس سرد کنید.
بعد از آن آب سرد شده را مجدداً به دیگ (قابلمه) برگردانید. اندازه آن در ظرف را با یک چوب یا وسیله دیگر بگیرید. آن را آرام آرام و با حرارت ملایم بجوشانید تا اینکه دو سوم آن از بین برود و یک سوم آن باقی بماند.

سپس به اندازه یک رطل (چهارصد و بیست گرم) عسل مصفی (صاف شده) در آن بریزید. مقدار آب را قبل از اضافه کردن عسل اندازه بگیرید سپس عسل را اضافه کنید. در یک پارچه نازک :
– زنجفیل به اندازه یک درهم (سه گرم و بیست و پنج صدم گرم)
– میخک (یک درهم)
– دارچین (نیم درهم)
– زعفران (یک درهم)
– سنبل الطیب (نیم درهم)
– کاسنی (نیم درهم)
– مصطکی (نیم درهم
قرار دهید. در پارچه را محکم با یک نخ ببندید. این پارچه را درآن شربت بیندازید و با دست بمالید تا این مواد وارد آن شربت شوند.
سپس آن را روی آتش ملایم قرار داده و دوباره آن را بجوشانید تا به اندازه قبلی برسد تا اینکه اندازه عسل از بین برود و به همان اندازه خودش برگردد (قبل از ریختن عسل اندازه گرفته شده بود).
سپس دیگ را بردارند و سرد کنید. به مدت سه ماه نگه دارید. تا اینکه خوب قاطی شوند و بعد از سه ماه آماده استفاده کردن است.
نکته: زنجفیل، میخک، دارچین، زعفران، سنبل الطیب، کاسنی و مصطکی را قبل از قرار دادن در پارچه بصورت جداگانه آسیاب کنید.

بهترین آب برای تهیه این شربت:
برای تهیه بهتر است آب باران باشد در غیر اینصورت آب شیرین چشمه ای که از سمت مشرق می جوشد. آب زلال، سفید و سبک باشد. آبی که زود سرد و گرم می شود.

روش استفاده از شربت رضوی :
هر اوقیه (هفت مثقال-حدود ۲۵ گرم) از آن را با دو اوقیه (حدود پنجاه گرم) از آب صاف (زلال) مخلوط کرده و بعد از غذا به میزان سه لیوان بنوشید.

نکته: اگر بعد از مصرف شربت میل به آب پیدا کردید (تشنه شدید) نصف اندازه قبلی (یک لیوان و نصف) آب بنوشید.