یکی از گیاهان دارویی پرمصرف، زرشک است. میوههای قرمز کوچک این گیاه در سفرههای بیشتر مردم مورد استفاده قرار میگیرد.
تغذیه زنبور عسل از شهد گل زرشک و گل عناب و تبدیل آن به عسل بدون شک یکی از شگفتی های خلقت به شمار می رود. برتری منحصر به فرد این عسل نسبت به عسل های دیگر این است که بدلیل آب و هوای نیمه بیابانی و خشک استان خراسان جنوبی ، درصد آب موجود در این عسل کمتر از پنج درصد می باشد که این خود باعث ماندگاری بسیار طولانی محصول میشود .
انتهای بهار و ابتدای تابستان فصل شکوفه دادن بوته زرشک است، غنچههای زرد رنگ زرشک در فصل پاییز رنگ قرمز گیلاسی به خود میگیرند.
این عصل به رنگ قرمز تیره بوده و طعم آن کمی مایل به ترش است .
خواص عسل زرشک :
تقویت کننده قلب و کبد , کاهش دهنده قند خون , کاهش دهنده فشار خون و کلسترول , خاصیت آنتی بیوتیکی دارد و در درمان عفونت ها خصوصا عفونت گلو , ریه و معده , یرقان و سنگ کیسه صفرا بسیار موثر است .
نظر بدهید