بارگیری...
خواص باریجه صمغ

خواص باریجه صمغ

باریجه صمغ
Ferula galbaniflua

خاصیت درمانی :
خرد کردن سنگ کلیه (مصرف خوراکی) تسکین درد موضعی (ماساژ)

خانواده:
چتریان (umbeliferae)

اندام دارویی:
صمغ حاصل ریشه های گیاه

مزاج :
گرم و خشک

ترکیبات شیمیایی:
ترکیبات قندی مانند منوساکاریدها (گلوکوز و فروکتوز)، دی ساکاریدها سوکروز) و تری ساکاریدها (مزیتوز) که به راحتی در آب حل می شوند.

خواص درمانی دیگر:
درمان بواسیر (مصرف خوراکی)، حالت پری سردل (توکولیتیک: کمک به حرکت دستگاه گوارش).

مقدار مصرف و روش تهیه خوراکی:
یک قاشق سوپ خوری از باریجه را با عسل مخلوط نموده و بعد از هر غذا میل کنید. موضعی جهت تسکین درد پهلو و کمر، صمغ را در عرق گزنه حل نموده با روغن زیتون مخلوط کنید و به صورت ضماد در محل درد بگذارید.

عوارض جانبی:
عارضه خاصی ندارد.

مصرف در بارداری و شیردهی:
مورد خاصی بیان نشده است.

موارد منع مصرف: مورد خاصی ذکر نشده است.

نظرات کاربران

نظر بدهید