زردچوبه Corcuma longa
خاصیت درمانی:
آنتی اکسیدانت قوی ( پیش گیری از بدخیمی ها)
خانواده:
زنجبیل (Zingiberaceae)
اندام دارویی:
ریزوم (ساقه های زیرزمینی و ریشه گیاه.
مزاج :
گرم و خشک
ترکیبات شیمیایی:
۵.% اسانس و ۵ %ماده اصلی زردچوبه، یعنی پلی فنل به نام Curcumin است
خواص درمانی دیگر :
داروی کمکی در درمان دیابت نوع دو، کاهش علائم آلزایمر، کاهش درد و التهاب مفاصل در مصرف خوراکی
مقدار مصرف و روش تهیه :
سه نوبت در روز. در هر نوبت ۱ قاشق مرباخوری سرخالی (۴-1 گرم) از گرد ریشه را به مدت ۲۰ دقیقه در یک قوری چینی دم کرده، بعد از غذا میل کنید.
عوارض جانبی:
مورد خاصی ندارد.
مصرف در بارداری و شیردهی :
مورد خاصی ذکر نشده است.
نظر بدهید