سنجد
Elaeagnus angustifolia
خاصیت درمانی :
قابض، ضد التهاب
خانواده: سنجدیان (Elaeagnaceae)
اندام دارویی : میوه گیاه
مزاج : سرد و خشک
ترکیبات شیمیایی: هفده نوع اسید آمینه، تانن (علت قابض بودن).
خواص درمانی دیگر:
ضدعفونی کننده (در مصرف موضعی)، رفع کننده التهابات پوستی
مقدار مصرف و روش تهیه:
سه نوبت در روز. در هر نوبت نصف قاشق چای خوری ( 0/ 3 - 1 گرم) از پودر میوه و هسته سنجد را به مدت ۲۰ دقیقه در یک قوری چینی دم کرده، بعد از غذا میل نمایید.
عوارض جانبی:
باعث ایجاد یبوست می گردد.
مصرف در بارداری و شیردهی:
فقط با تجویز پزشک در دوران بارداری استفاده شود.
موارد منع مصرف: دوران شیردهی
نظر بدهید