سیاه دانه
Nigella sativa
خاصیت درمانی :
کمک به درمان بدخیمی ها
خانواده:
آلالگان (Ranunculaceae)
اندام دارویی :
میوه گیاه
مزاج :
خیلی گرم و خشک
ترکیبات شیمیایی:
تیموکیتون (ضد تشنج)، نیگلون، ملانتین، نیگیلین و تانن.
خواص درمانی دیگر:
کمک به درمان تشنج، درمان سرگیجه ناشی از مشکلات گوش داخلی، کمک به درمان روماتیسم (در مصرف موضعی)، کمک به رفع نارسایی های کبدی، ضدنفخ و مقوی معده، کمک به درمان میگرن، افزایش دهنده شیر مادران کمک به درمان بی اختیاری ادراری.
مقدار مصرف و روش تهیه:
به صورت کلی در مصرف خوراکی می توان صبحها بعد از صبحانه یک قاشق مرباخوری از پودر سیاه دانه و یا روغن گیاه را به همراه عسل استفاده نمود.
عوارض جانبی:
در مصرف زیاد و مداوم سمی است.
مصرف در بارداری و شیردهی: در بارداری منع مصرف دارد، ولی در شیردهی مفید است.
موارد منع مصرف: در بارداری.
نظر بدهید