کاکل ذرت
Zea mays
خاصیت درمانی :
مدر، کمک به دفع سنگ های ادراری
خانواده:
گندم (Poaceae)
اندام دارویی:
کاکل میوه ذرت
مزاج:
سرد و خشک
ترکیبات شیمیایی:
غنی از نمکهای پتاسیم، چربی، روغن های ثابت، روغن فرار (حاوی کارواکرول و ترپن های دیگر)، پلی فنل های تانن، رزین، ساپونین، آلكالوئيدها، ویتامین های K& C اسیدهای گیاهی (مالیک، تارتاریک و...)، آنتوسیانین و موسیلاژ
خواص درمانی دیگر:
کاهش دهنده فشار خون
مقدار مصرف و روش تهیه : ۲-۱ قاشق مرباخوری (۸-۴ گرم) از کاکل خشک شده ذرت را به مدت ۴۰ دقیقه در یک قوری چینی دم کرده، بعد از غذا میل کنید.
عوارض جانبی:
در مصرف طولانی مدت باعث کاهش پتاسیم خون (هیپوکالمی) می گردد. ممکن است در افراد مستعد، حساسیت ایجاد کند.
مصرف در بارداری و شیردهی:
در هر دو مورد ممنوع است.
موارد منع مصرف:
دوران بارداری و شیردهی
ملاحظات:
همراه با قرص دیگو گسین نباید مصرف گردد.
نظر بدهید