کنجد
Sesamum indicum
خاصیت درمانی :
ملین ملایم، نرم کننده سینه
خانواده:
کنجد (Pedaliaceae)
اندام دارویی:
دانه
مزاج :
گرم و تر
ترکیبات شیمیایی:
روغن ثابت، گلیسرید اسیدهای چرب، پروتئین، موسیلاژ، آب، ترکیبات آنتی اکسیدانت و .....
خواص درمانی دیگر:
کاهش دهنده قند و کلسترول خون، محافظت کبد در برابر سمیت های ایجادشده، آرام بخش عصبی، افزایش دهنده ادرار
مقدار مصرف و روش تهیه:
به عنوان ملین: ۶-۴ قاشق سوپ خوری (۶۰-۴۰ گرم) دانه کنجد را در ۱ لیوان آب خیسانده، پس از مدت ۱۵ دقیقه یکجا (معمولا یک ساعت بعد از شام) میل کنید. ۲- برای مصارف دیگر: سه نوبت در روز. در هر نوبت ۱ قاشق مرباخوری (۵ گرم) از دانه کنجد را در ۱ لیوان آب ریخته، پس از مدت ۱۵ دقیقه (معمولا بعد از غذا ) بخورید.
عوارض جانبی:
عارضه خاصی ندارد.
مصرف در بارداری و شیردهی:
مورد خاصی ذکر نشده است.
موارد منع مصرف: عارضه خاصی ندارد.
نظر بدهید