زردآلو سرشار از ویتامین C است و این میوه مقدار زیادی بتاکاروتن، فیبر و آنتی اکسیدان دارد که در سلامتی نقش مهمی ایفا میکنند. آنتی اکسیدانهای موجود در زردآلو شما را در برابر رادیکالهای آزاد محافظت میکنند و بتاکاروتن موجود در آن که در بدن به ویتامین A تبدیل میشود از آسیبهای چشمی جلوگیری میکند.
به در تقویت قلب، مغز و معده مفید است. حکما برای به خاصیت مفرح یعنی شادیافزا قایلاند و این خاصیت را برای به شیرین بیشتر میدانند که طبیعت آن در گرمی و سردی، معتدل است.
ارده یا طحینه خوراکیست که از دانههای کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست میآید. ارده به تنهایی به عنوان چاشنی یا به بخش اصلی حلوا ارده، بابا غنوج و حمص استفاده میشود.
خواص خیار : دفع سنگ کلیه پاک کردن کبد رفع تشنگی التهاب معده تسکین حرارت صفرا رفع بی حوصلگی درمان کم خوابی رفع سردرد
پونه برای مقابله با بیماریهای زیر سودمند است: * حالت تهوع و استفراغ * مشکلات و ناراحتیهای گوارشی به طوری که از ترش کردن معده جلوگیری میکند و برای هضم غذا و برطرف کردن سکسکه مفید است. * سرماخوردگی، آنفلوآنزا، آسم * سرفه و سیاه سرفه * گرفتگی بینی * با توجه به خواص ضدمیکروبی که در عصاره و اسانس پونه وجود دارد، میتوان از این فراوردهها به عنوان جایگزین طبیعی برای آنتی بیوتیکها استفاده کرد.
خواص ترخون : تسکین درد دندان ، ضد التهاب ، خواب آور ، ضد نفخ
در این مقاله ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن به همراه منابع دریافت آن امده است . در ادامه با ما همراه باشید
آلرژی فصلی یا رینیت آلرژیک از بیماری های شایع در بین تمام مردم دنیا می باشد. علائم این بیماری در پی یک پاسخ التهابی به قرار گرفتن ماده آلرژن (حساسیت زا) روی مخاط بینی و آزاد شدن هیستامین، بروز می کند. آلرژن های مسئول در این بیماری شامل گرده های گیاهان، درختان و هاگ های قارچی می باشد.