تخممرغ منبع خوبی از پروتئین، ویتامین و املاح ضروری برای بدن انسان است؛ تخممرغ، همه اسیدهای آمینه مورد نیاز بدن را داراست و حدود 5.12 درصد جِرم تخممرغ را پروتئین تشکیل میدهد. یک عدد تخممرغ، ۳ درصد نیاز روزانه انرژی یک مرد بالغ و ۴ درصد نیاز روزانه انرژی یک زن بالغ را تأمین میکند تخم مرغ، بیشتر ویتامینهای موردنیاز بدن به جز ویتامین C را دارد. ما را در ادامه مطلب همراهی نمایید
تخم کتان (بذر کتان یا تخم بزرک) به دو شکل ظاهری یافت میشود: قهوهای، و زرد طلایی (خود گیاه کتان بیش از ۲۰۰ گونه دارد). با تخم کتان روغن نباتی تولید میشود و به عنوان روغن کتان یا روغن بزرگ ، که یکی از قدیمیترین روغنهای تجاری است کاربرد دارد. این روغن خوراکی با فشردن سرد و گرم بدست میآید. روغن تخم کتان قرنها به عنوان یک روغن خشک در نقاشی و پوشش لاک الکل استفاده میشود. در ادامه مطلب همراه ما باشید
در این مقاله به توضیح خواص فراوردههای لبنی می پردازیم
زغالاخته یا زغال (نام علمی: Cornus mas) درختچه بلند یا درخت کوچک برگریز (خزانکننده) از خانوادهٔ گیاهان گلدار دولپهای و تیرهٔ زغالاختهایان است که درخت آن در ایران به بلندی ۸ متر و قطر ۱۵ تا ۱۹ سانتیمتر میرسد. این گیاه بومی غرب آسیا تا جنوب اروپا (ایران، آذربایجان، ارمنستان، آسیای جنوب غربی و اروپای جنوبی) است. میوهٔ آن نیز زغالاخته یا زغال نامیده میشود. در ادامه همراه ما باشید
ماهی آزاد یا ماهی سالمون (به انگلیسی: Salmon) یا ماهی آزاد دریای شمال یا به تلفظ فرانسوی سومُن Soumon، در ردهٔ آزادماهیان قرار دارد. آزادماهیها به طور معمول در آبهای شیرین به دنیا میآیند، سپس به اقیانوسها رفته و برای تخمگذاری دوباره به آبهای شیرین بازمیگردند. تحقیقات نشان دادهاست که آنها برای تخمگذاری به نقطهای که در آن متولد شدهاند بازمیگردند. با ما در ادامه همراه باشید
بسیاری از مردم از گوشت بدون چربی به عنوان یک منبع بزرگ انرژی بهره می برند و اگر شما نیز می خواهید با مصرف گوشت سالم و بدون چربی وزن خود را کم کنید و پروتئین را به اندازه کافی دریافت نمایید توصیه می شود که از گوشت بوقلمون و بخصوص سینه آن استفاده نمایید ، گوشت سینه بوقلمون نسبت به سایر قسمت های بدن بجز قسمت پا دارای چربی کمتر و کالری پایین تری می باشد و مصرف آن می تواند به چربی سوزی و کاهش وزن کمک کند . با ما در ادامه همراه باشید
ماست یکی از انواع لبنیات است که از تخمیر شیر توسط نوعی باکتری به نام لاکتوباسیلوس حاصل میشود. از هر نوع شیری برای تهیه ماست میتوان استفاده نمود؛ اما ماستهای امروزی را اغلب از شیر گاو تهیه میکنند. اگرچه در تاریخ فرهنگ هند و ایران باستان به ماست در پانصد سال قبل از میلاد مسیح اشاره شده است و در سنت ایران مردم بر این باور بودهاند که ابراهیم پیامبر به علت مصرف منظم و روزانه ماست صاحب عمری طولانی همراه با سلامتی بوده است. اما اولین ماستها احتمالاً به طور تصادفی تهیه شدند؛ یعنی زمانی که شیر را برای حمل و نقل داخل کیفهایی که از پوست بز درست شده بود میریختند، باکتری موجود در پوست بز، شیر را تخمیر نموده و ماست به دست میآمد. با ما در ادامه مطلب همراه باشید
سرکه سیب سیب در صورت تخمیر تبدیل به سرکه میشود و چون قبلاً کاملاً برای اینکار له شده است خواص غذائی خود را به هیچ وجه از دست نمیدهد و فقط قند آن تبدیل به اسید یعنی سرکه میشود که در این سرکه مواد معدنی مثل پتاسیم، کلر، سدیم، منیزیم، آهک، گوگرد، آهن، فلوئور، سیلیسیوم و غیره وجود دارد. در ادامه مطلب همراه ما باشید