مارچوبه گیاهی گلدار است که بومی بیشتر مناطق اروپا، آفریقای شمالی و غرب آسیا است. مارچوبه گیاهی علفی چندساله و دوپایه از راسته مارچوبه، تیرهٔ مارچوبگان (Asparagaceae) و سردهٔ مارچوبه (Asparagus) است. در ادامه مطلب همراه ما باشید
کرهٔ بادام زمینی گونه ای از کره است که از بادام زمینی به دست می آید. این کره ازجمله کرههای گیاهی است که طرفداران زیادی دارد و از لذیذترین محصولات تهیه شده از بادام زمینی است. هر ساله یک سوم بادام زمینی کشت شده در سراسر دنیا، صرف ساخت کره آن می شود.
بروکُلی (گل کلم سبز یا گل کلم بروکُلی) از انواع سبزی و از خانواده کلم است. کلم بروکلی ، منبع غنی ویتامین ث، گلوتامین و اسیدهای آمینه است. جهت اطلاع از خواص و فواید کلم بروکلی ما را در ادامه مطلب دنبال کنید
اسفناج یک نوع گیاه یک ساله با ساق و برگ لطیف است که میتوان در آش از آن استفاده کرد . اسفناج سرشار از لوتئین و گزانتین است که این کاروتنوئیدها، از بین برنده مولکولهای بی ثباتی به نام رادیکالهای آزاد در بدن هستند قبل از اینکه رادیکالهای آزاد بتوانند به بدن آسیب برسانند. کاروتنوئیدها در اسفناج و سایر سبزی هایی که دارای برگ سبز پر رنگ هستند، وجود دارند، برخی مطالعات نشان دادهاند که که آنها میتوانند با سرطان دهان، معده و مری مقابله کنند.
در این مقاله با خواص جوانه گندم آشنا می شوید . با ما در ادامه همراه باشید
دستور العمل رژیم انگور
در این مقاله با عسل ، ویژگی های عسل ، رنگ عسل ، ترکیبات عسل ، شناسایی عسل تقلبی از اصلی ، خواص درمانی عسل ، عسل در اسلام آشنا می شوید . با ما همراه باشید
یکی از گیاهان دارویی پرمصرف، زرشک است. میوههای قرمز کوچک این گیاه در سفرههای بیشتر مردم مورد استفاده قرار میگیرد.